FilmCentrum

Registreren

Vervolg How To Train Your Dragon op komst

woensdag 28 april 2010 11:02 door Ramon van Dam - Bron

How to train your dragonDreamWorks heeft met How To Train Your Dragon weer een regelrechte hit te pakken, de film blijft bezoekers trekken en vrijwel alle critici zijn erg positief over de animatiefilm. De studio staat erom bekend tegenwoordig veel vervolgen te maken op hun succesvolle producties, dus het mag geen verrassing zijn dat er een vervolg komt op de film.

Jeffrey Katzenberg heeft vandaag bekendgemaakt dat het tweede deel in 2013 in de bioscoop moet verschijnen. Op dit moment heeft de eerste film wereldwijd al 375 miljoen dollar opgebracht en hij draait nog wel een tijdje in de bioscoop.

Vervolgens ging hij verder over het recente succes van 3D in de bioscoop, wat aan lijkt te geven dat ook het vervolg in drie dimensies te zien zal zijn. Overigens noemde de CEO van DreamWorks de reeks als hun nieuwste franchise, dus het is goed mogelijk dat er meerdere vervolgen aan zullen komen.

How To Train Your Dragon draait nog steeds in de bioscoop, de film gaat over een jonge Viking die opgroeit onder de constante dreiging van draken. Wanneer hij echter een gewonde draak tegenkomt sluit hij een vriendschap die zijn leven op zijn kop zet.

Volgende bericht Castingnieuws remake Loft
Vorige bericht Pee-Wee Herman toegevoegd aan The Smurfs

Tags

Tag 3D Tag How To Train Your Dragon Tag Vervolg

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire