FilmCentrum

Registreren

Trailer Rio te bekijken

vrijdag 21 mei 2010 14:14 door Ramon van Dam - Bron

RioBlue Sky studio's is vooral bekend van de animatiefilms Ice Age, diens twee vervolgen en Robots, maar op dit moment zijn ze alweer druk bezig met andere projecten. Naast de vierde film over de ijstijd is men er ook bezig met Rio, waarvan nu de eerste trailer is opgedoken. Bekijk onderaan dit bericht de allereerste bewegende beelden van dit kleurrijke project.

In de film maken we kennis met de niet al te slimme ara Blu, die denkt dat hij de laatste van zijn soort is. Hij neemt de vleugels uit Minnesota wanneer hij verneemt dat er in Rio de Janeiro zich een aravrouwtje bevindt, terwijl hij altijd dacht de laatste van zijn soort te zijn. Tijdens deze tocht krijgt Blu te maken met een hele hoop nieuwe ervaringen, waardoor hij met een nieuwe blik naar zijn leven begint te kijken.

De stemmen worden verzorgd door Neil Patrick Harris, Anne Hathaway, Rodrigo Santoro, George Lopez en Jake T. Austin. De regie is in handen van Carlos Saldanha en de film komt in Nederland op 21 april 2011 uit.

Volgende bericht Indrukwekkende tv-spot van Nike voor WK
Vorige bericht Eerste clip The A-Team te bekijken

Tags

Tag Blue Sky Studio's Tag Rio Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Seppe
vrijdag 21 mei 2010 om 18:07

Ik verwacht best veel van deze film. In tegenstelling tot DreamWorks probeert Blue Sky niet krampachtig om elk jaar 3 films erdoor te rammen. Hopelijk wordt dit dus een voorbeeld van kwaliteit boven kwantiteit. (En oh ja, bedankt voor de bronvermelding Knipoog)

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire