FilmCentrum

Registreren

Resident Evil: Afterlife poster opgedoken

dinsdag 1 juni 2010 12:11 door Ramon van Dam - Bron

Regisseur Paul W.S. Anderson bracht ons in 2002 Resident Evil, een verfilming van de gelijknamige reeks videogames van Capcom. De film maakte van hoofdrolspeelster Milla Jovovich een ware actieheldin de samenwerking resulteerde onlangs zelfs in een huwelijk tussen de regisseur en actrice. Voor de vervolgen hield Anderson nog wel een oogje in het zeil, maar het regisseren liet hij aan anderen over.

Eind dit jaar komt er echter weer een nieuwe film en hiervoor heeft hij toch zelf weer plaatsgenomen in de regiestoel. In de film zien we hoe Alice doorgaat met haar strijd tegen de Umbrella Corporation, maar tijdens haar zoektocht naar overlevenden krijgt ze onverwachte hulp van een oude vriend. Samen trekken ze naar Los Angeles waar volgens de geruchten nog geen zombies zijn aangekomen, maar eenmaal daar lijken ze in een grote val gelopen te zijn.

Naast Jovovich keert ook Ali Larter terug als Claire, en Wentworth Miller heeft zich toegevoegd aan de cast om Chris Redfield te spelen. Inmiddels is er een nieuwe poster opgedoken voor de film, die hieronder te zien is.Resident Evil: Afterlife is vanaf 23 september 2010 te zien in de bioscoop.

Resident Evil: Afterlife

Volgende bericht Pornofilm Lindsay Lohan moet choqueren
Vorige bericht Huntington-Whiteley in Transformers 3

Tags

Tag Poster Tag Resident Evil: Afterlife

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire