FilmCentrum

Registreren

Internet trailer Splice online

woensdag 2 juni 2010 15:36 door Ramon van Dam - Bron

SpliceOver enkele maanden gaat Splice in première, een bizarre horrorfilm die door onder andere Guillermo del Toro is geproduceerd. De hoofdrollen zijn voor Adrien Brody, Sarah Polley en Delphine Chanéac, terwijl het geheel geregisseerd is door Vincenzo Natali (Cube).

In de film zien we hoe twee briljante gentechnici werken aan het combineren van het DNA van verschillende diersoorten om zo unieke hybrides te creëren. Het succes is zo groot dat het tweetal het idee krijgt om menselijk DNA te betrekken bij hun experimenten, maar als hun werkgever dit weigert besluiten ze dit in het diepste geheim te doen. Het resultaat is Dren, een prachtig wezen met ongewone intelligentie die meer kan doen dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Al gauw blijkt echter dat Dren wel erg snel bijleert, waardoor ze hun ergste nachtmerrie wordt.

Splice zal in Nederland op 9 augustus in première gaan, maar in Amerika komt hij deze week al uit. Om dit te vieren heeft Warner Bros een speciale trailer voor internet online gezet, bekijk deze hieronder.

Volgende bericht Eerste blik op 300 prequel Xerxes
Vorige bericht Reuzenfilm in aantocht van schrijver Milk

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire