FilmCentrum

Registreren

Tweede trailer The Expendables

vrijdag 4 juni 2010 10:50 door Ramon van Dam - Bron

The ExpendablesHet is waarschijnlijk lang geleden dat Sylvester Stallone nog een film maakte waar zo naar werd uitgekeken als naar The Expendables. Dat is ook niet vreemd aangezien "Sly" een behoorlijk team van actiehelden bij elkaar heeft gekregen om een rol te spelen in de actiefilm.

Zo speelt niet alleen de Italian Stallion zelf in de film, maar ook grote namen als Jason Statham, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Eric Roberts, Mickey Rourke, Terry Crews en Randy Couture zijn te zien.

In The Expendables wordt een stel huurlingen ingehuurd om een Zuid-Amerikaanse dictator af te zetten. Ze bevinden zich echter al snel in een web van bedrog en verraad. En terwijl er onschuldige levens verloren dreigen te gaan, dreigt dat ook te gebeuren met de onderlinge band.

Vandaag is er een nieuwe trailer voor de film verschenen, die je hieronder kan bekijken. In tegenstelling tot de vorige video is dit echter meer een teaser, het focust voornamelijk op de hele rits actiesterren in plaats van echte beelden uit de film. De film is vanaf 19 augustus te zien in de bioscoop.

Volgende bericht Daniel Craig in Millennium remake?
Vorige bericht Hilarische "auditie" van Ben Kingsley

Tags

Tag The Expendables Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire