FilmCentrum

Registreren

Moderne versie Sneeuwwitje op komst

vrijdag 4 juni 2010 11:40 door Ramon van Dam - Bron

Sneeuwwitje en de zeven dwergenHet verhaal over Snow White, bij ons bekend als Sneeuwwitje, is één van de allerbekendste sprookjes. Dat komt niet in de laatste plaats door de klassieke tekenfilm van Disney uit 1937, maar die versie veranderde wel wat details van het originele verhaal van de gebroeders Grimm.

Zoals wel vaker bij hun bewerkingen van sprookjes werd de versie van Disney bekender dan het origineel, maar Brett Ratner is naar buiten gekomen met het nieuws dat ook hij zich gaat wagen aan een verfilming.

Het gaat hier om een geupdate live-action film naar een script van Melisa Wallack. Ratner belooft ons dat dit niet de Sneeuwwitje is die we van onze grootvader kennen. In die versie werkten de dwergen in de mijn, maar in de nieuwe film worden ze ordinaire roofovervallers. Tevens belooft hij ons een draak, die ook in de oudste versies van het verhaal zat.

Het moet in zijn geheel dus allemaal wat duisterder worden, typisch iets van deze tijd, maar er is ook meer plek voor komedie. Het is niet bekend wie de film gaat regisseren of wanneer hij wordt verwacht.

Volgende bericht Green Lantern logo onthuld
Vorige bericht Trailer Jack Black in Gulliver's Travels

Tags

Tag Brett Ratner Tag Remake Tag Sneeuwwitje En De Zeven Dwergen Tag Snow White And The Seven Dwarfs

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Robert
zaterdag 5 juni 2010 om 10:40

En ja hoor, weer een nieuwe versie van een al bestaande film. Volgens mij heb ik dit al eerder geschreven, maar er lijkt wel een gebrek aan creatieve inspiratie te zijn bij filmmakers. Ik lees wel erg veel aankondigingen van "moderne versies van oude producten" de laatste tijd.
Maar goed, ik zal niet oordelen voor ik beelden heb gezien, misschien is het wel een ontzettend leuke film, al zie ik geloof ik liever iets origineels...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

I Am Greta