FilmCentrum

Registreren

Oscarpool 2024 geopend

zondag 25 februari 2024 15:00 door Ramon van Dam

FilmCentrum OscarpoolOver de keuzes van de Academy wordt altijd hevig gediscussieerd, maar toch blijft het leuk om voorspellingen te doen naar aanleiding van de Oscarnominaties. Welke film gaat er met de meeste Oscars vandoor, wat wordt de grote verrassing van de avond en wie wordt er alwéér gepasseerd?

In de nacht van 10 op 11 maart 2024 worden de Oscars voor de 96e keer uitgereikt, reden genoeg voor FilmCentrum om ook dit jaar weer te kijken wie de beste voorspellingen kan geven. Bij de Oscarpool 2024 kunnen alle leden een gooi doen naar de meeste punten door te voorspellen wie er allemaal gaan winnen.

Per categorie dien je een keuze te maken uit de genomineerden, maar je hoeft niet overal direct een keuze voor te maken. Tot en met zondagavond 10 maart kan je je keuzes nog aanvullen en aanpassen.

Lijkt het je leuk om je filmkennis eens te testen, of wil je gewoon eenvoudig meedoen met een dergelijke pool? Doe dan mee met de FilmCentrum Oscarpool! Meer informatie over de Oscars is te vinden in ons Oscarportaal.

Volgende bericht Cartoon: Dune: Part Two
Vorige bericht Premières week 8

Tags

Tag Oscars

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

MRDammann
zaterdag 2 maart 2024 om 16:47

Ik heb volgens mij bij de Oscarpool een klein foutje ontdekt. Bij de beste acteur in een bijrol mis ik Robert Downey Jr. in plaats van Matt Damon

Ramon
zondag 3 maart 2024 om 14:04

@MRDammann: oeps, dat is ook niet bepaald een klein foutje Eek! Dankjewel, ik heb het overal aangepast!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire