FilmCentrum

Registreren

Van Helsing reboot van Del Toro?

vrijdag 11 juni 2010 11:43 door Ramon van Dam - Bron

Guillermo del ToroNog geen twee weken geleden bereikte ons het verrassende nieuws dat Guillermo del Toro was opgestapt als regisseur van The Hobbit. Het kostte hem en zijn familie teveel tijd van hun privé-levens om nog een paar jaar in Nieuw-Zeeland te wonen, maar een andere reden was dat het hem ook zou beletten om nog andere films te maken.

Hij heeft dan ook nogal wat opties om aan te werken, er is een enorme lijst met films waar hij aan gelinkt is en naar het schijnt is er weer eentje bij gekomen. Volgens de geruchten zou de fantasierijke regisseur werken aan een nieuwe film rondom het personage Van Helsing, de dokter uit het beroemde boek over Dracula van bram Stoker.

We kennen allemaal wel de gelijknamige film uit 2004, maar waarschijnlijk zal Del Toro's versie hier los van staan. Zoals zoveel reeksen lijkt het er dus op dat ook Van Helsing een reboot krijgt. De bebaarde regisseur zou momenteel werken aan een eerste versie van het script, wat omschreven wordt als "een actie horror verhaal".

Del Toro zal de film ook produceren, maar of hij tevens de regie op zich zal nemen is niet bekend. Dit lijkt onwaarschijnlijk gezien de enorme stapel andere projecten waaraan hij is verbonden, maar totdat er bevestiging is kunnen we niets zeker weten. De wereld van Van Helsing lijkt in ieder geval perfect geschikt voor zijn creatieve visie, aangezien het vol zit met de raarste fantasiewezens.

Volgende bericht Batman 3 opnames in maart?
Vorige bericht Pirates 4 mogelijk vertraagd

Tags

Tag Guillermo Del Toro Tag Van Helsing

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire