FilmCentrum

Registreren

Angelina Jolie mogelijk als Cleopatra

vrijdag 11 juni 2010 13:53 door Ramon van Dam - Bron

Angelina JolieIedereen heeft wel eens gehoord van Cleopatra, de koningin van Egypte die relaties had met onder andere Julius Caesar en zich uiteindelijk van het leven beroofde. Haar leven is al diverse malen verfilmd, met Cleopatra uit 1963 als bekendste voorbeeld. Elizabeth Taylor vertolkte daarin de hoofdrol, en het lijkt erop dat er ook een grootheid van deze generatie een poging gaat wagen aan het personage.

Binnenkort moet de biografie Cleopatra: A Life verschijnen, en volgens uitgever Michael Pietsch werkt de producent Scott Rudin aan een versie voor het witte doek. Hij zou onlangs de rechten hebben gekocht op het literaire werk, en hij zou Angelina Jolie in gedachten hebben voor de hoofdrol. Een medewerker van Rudin zou tevens bevestigd hebben dat de rol "voor en met" Jolie wordt ontwikkeld.

Ook auteur Stacy Schiff ziet in Jolie de perfecte kandidaat voor de rol. "We hebben eigenlijk maar weinig ideeën over hoe Cleopatra eruit zag, maar Angelina is onze ideale keuze als we vandaag moeten casten. Zeker fysiek gezien heeft ze de perfecte uitstraling". Voor de rol van Marcus Antonius ziet ze zonder twijfel Brad Pitt voor zich, maar voor Julius Caesar kon ze nog geen voorkeur uitspreken.

Volgende bericht Sam Raimi krijgt Wizard of Oz aangeboden
Vorige bericht Batman 3 opnames in maart?

Tags

Tag Angelina Jolie Tag Brad Pitt

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire