FilmCentrum

Registreren

Sam Raimi krijgt Wizard of Oz aangeboden

zaterdag 12 juni 2010 08:28 door Ramon van Dam - Bron

Sam RaimiDe film The Wizard of Oz uit 1939 is nog steeds onwijs populair, en er gaat vrijwel geen jaar voorbij zonder geruchten over vervolgfilms. Meestal komt er maar bar weinig van terecht, tot nu toe is enkel de prequel Return to Oz verschenen die een vrij andere stijl hanteerde.

De laatste maanden hebben we al meerdere keren gehoord dat er nieuwe versies op komst zijn, waaronder eentje met Robert Downey jr. in de hoofdrol. Er circuleert al enkele jaren een script rond met de titels Brick en The Great Powerful, waarin we zien hoe de tovenaar in Oz terecht is gekomen. Dit verhaal fungeert dus als een prequel en moet het stellen zonder Dorothy, die de hoofdrol speelde in de andere films.

De twee namen die tot nu toe verbonden waren als mogelijke regisseur voor het project zijn Adam Shankman en Sam Mendes, maar vandaag is bekend geworden dat een heel andere regisseur de film aangeboden heeft gekregen. Het gaat om niemand minder dan Sam Raimi (Evil Dead), die onlangs werd ontslagen bij de Spider-Man reeks.

We weten nog niet of Raimi het aanbod heeft aangenomen, maar hij lijkt er in ieder geval tijd voor te hebben. Hij is momenteel ook betrokken bij een verfilming van de videogame World of Warcraft, maar daar is al een tijd geen nieuws over gekomen.

Volgende bericht Eerste teaser The Smurfs verschenen
Vorige bericht Angelina Jolie mogelijk als Cleopatra

Tags

Tag Brick Tag Sam Raimi Tag The Great Powerful

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story
OSCARS [Oscars] The Power of the Dog
OSCARS [Oscars] Licorice Pizza

Updates

Reacties

Forum

Elvis