FilmCentrum

Registreren

Nog meer Wizard of Oz nieuws

donderdag 17 juni 2010 13:17 door Ramon van Dam - Bron

OzHet houdt maar niet op met de nieuwtjes omtrent de klassieker The Wizard of Oz. Er gaat vrijwel geen jaar voorbij zonder dat er een vervolg wordt aangekondigd, maar meestal komt er maar bar weinig van terecht. Tot nu toe is enkel de prequel Return to Oz verschenen die een vrij andere stijl hanteerde.

Vorige week kwam al het bericht naar buiten dat Sam Raimi de regie aangeboden had gekregen van een prequel met Robert Downey jr. in de hoofdrol. Inmiddels is bevestigd dat de regisseur het project zal gaan leiden, de film krijgt de titel Oz: the Great and Powerful en zal laten zien hoe de tovenaar precies in het magische land terecht is gekomen.

Gisteren is er echter nog een nieuw project opgedoken in de vorm van een teaser trailer, onderaan dit bericht te bekijken. In het filmpje zien we een jonge Dorothy naast de leeuw lopen, wat ook lijkt de duiden op een prequel. De teaser is gemaakt door Michael en Mark Polish, de tweeling die ook verantwoordelijk was voor films als The Astronaut Farmer en Twin Falls Idaho.

De beelden melden ons dat de film in 2011 uit moet komen, maar er is nog geen bevestiging geweest van een studio. Mogelijkerwijs hebben de broers de beelden geschoten om de financiering voor het project rond te krijgen, maar er staat in ieder geval alweer een film rondom de boeken van L. Frank Baum aan te komen.

Volgende bericht Werd Up hierop gebaseerd?
Vorige bericht Eerste teaser The Smurfs verschenen

Tags

Tag Oz Tag Oz: The Great And Powerful Tag Sam Raimi Tag Teaser Tag The Wizard Of Oz

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum