FilmCentrum

Registreren

Veel X-Men: First Class nieuws

vrijdag 18 juni 2010 11:18 door Ramon van Dam - Bron

Benjamin WalkerDe X-Men franchise heeft bakken met geld opgebracht, dus het is niet verwonderlijk dat de studio door blijft gaan met het produceren van films over de groep gemuteerde superhelden.

Vorig jaar kregen we de oorsprong van Wolverine te zien en op dit moment werkt Matthew Vaughn (Kick-Ass) aan de prequel X-Men: First Class. In deze bioscoopfilm zullen we diverse bekende leden van het team in hun jonge jaren zien, en om die reden moeten natuurlijk veel personages opnieuw gecast worden met jongere acteurs.

We weten inmiddels dat James McAvoy te zien zal zijn als Charles Xavier, beter bekend als Professor X. De geruchten gingen de afgelopen week dat Michael Fassbender de jonge versie van Erik Lensherr ging vertolken, die zich later zal opwerpen als aartsrivaal in de vorm van Magneto. Dit schijnt inmiddels bevestigd te zijn, maar er is nog geen statement van de studio naar buiten gekomen.

Wel zeker is een ander stukje castingnieuws, namelijk de toevoeging van Benjamin Walker (foto) als Henry Philip "Hank" McCoy, beter bekend als Beast. Die rol werd in de laatste film gespeeld door Kelsey Grammer en hij wordt nu dus vervangen door de Walker.

Verder gaat er nog het gerucht dat Rosamund Pike te zien zal zijn als Moira McTaggert en dat Amber Heard de rol van Mystique zal vertolken. Tot slot is Aaron Johnson meerdere malen gespot met Vaughn, maar het is onduidelijk of dit is met het oog op een eventuele tweede samenwerking na Kick-Ass.

De film moet vanaf 2 juni 2011 in Nederland te zien zijn en laat ons het begin van de epische X-Men saga zien. Voordat Charles Xavier en Erik Lensherr de namen Professor X en Magneto aannamen waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog net aan het ontdekken waren. Voordat ze aartsvijanden werden waren ze beste vrienden, samenwerkend met andere mutanten om het grootste gevaar dat de wereld ooit had gezien tegen te gaan.

Volgende bericht Karakterschetsen nieuwe Oz animatiefilm
Vorige bericht Werd Up hierop gebaseerd?

Tags

Tag Aaron Johnson Tag Amber Heard Tag Benjamin Walker Tag Rosamund Pike Tag X-Men: First Class

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux