FilmCentrum

Registreren

Cars 2 in de problemen?

donderdag 24 juni 2010 13:20 door Ramon van Dam - Bron

Bij Pixar zijn meerdere mensen actief die zich bezig houden met het regisseren van de animatiefilms, maar oprichter John Lasseter nam na Cars uit 2006 niet meer plaats in de regiestoel. In het verleden was hij verantwoordelijk voor de klassiekers Toy Story, A Bug's Life en Toy Story 2, maar het lijkt erop dat hij weer terugkeert om een groot project te redden.

Er wordt al enige tijd gewerkt aan Cars 2, maar naar het schijnt heeft regisseur Brad Lewis de grootste moeite met het verhaal. Mede hierdoor zou Lasseter zich steeds meer bezighouden met het scenario van het vervolg, en nu is bekend geworden dat hij ook daadwerkelijk als co-regisseur genoteerd zal worden op de aftiteling.

Dit is op zich niet iets nieuws voor de studio, iets soortgelijks voltrok zich ook rond Ratatouille en daar werd Jan Pinkava zelfs helemaal vervangen door Brad Bird, die er vervolgens een Oscar voor kreeg. Ook Lasseter zelf is bekend met het overnemen van een project, hij regisseerde uiteindelijk Toy Story 2 toen bleek dat dat project niet helemaal goed uit de verf ging komen.

Toch is het niet echt een goed teken dat er nu nog ingegrepen moet worden, aangezien de film rond juni 2011 moet verschijnen. Maar gezien de ervaring van de oude rot in het vak is er een goede kans dat hij het weer op de rails kan zetten, dus laten we hopen op een geslaagd vervolg.

Cars 2

Volgende bericht Prince of Persia succesvolste gamefilm ooit
Vorige bericht Ook Lion King verschijnt in 3D

Tags

Tag Cars 2 Tag John Lasseter

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire