FilmCentrum

Registreren

Stallone speelt wellicht maffiabaas John Gotti

vrijdag 25 juni 2010 12:22 door Ramon van Dam - Bron

Sylvester StalloneDe lange carrière van Sylvester Stallone wordt voornamelijk gekenmerkt door keiharde actiefilms, maar af en toe maakt hij tussen al dit geweld door ook een wat serieuzere film. Binnenkort komt hij met de over-de-top actieproductie The Expendables, maar volgens geruchten wil hij erna direct doorgaan met een nieuw project over maffiabaas John Gotti.

Deze don van de misdaadfamilie Gambino staat ook wel bekend als Teflon Don en Dapper Don, en één van zijn kenmerkende eigenschappen is dat getuigen zich vrijwel altijd op het laatste moment terugtrokken in de rechtszaal. Zijn levensverhaal is verwerkt in diverse fictieve maffiabazen in films en tv-series, maar Stallone schijnt nu te onderhandelen om de hoofdrol te spelen in een nieuwe biografische film.

Het is onduidelijk of Stallone ook de regie op zich wil nemen, maar hij zou in ieder geval de oudere versie van Gotti op het witte doek willen neerzetten. Er wordt onder andere gesproken met de zoon van de legendarische don, maar verder is het project nog in een heel pril stadium. Er wordt zelfs nog gezocht naar een scriptschrijver, dus het zou nog wel even kunnen duren voor deze film het daglicht zal zien.

Volgende bericht Interactieve King Kong attractie in Hollywood
Vorige bericht Prince of Persia succesvolste gamefilm ooit

Tags

Tag John Gotti Tag Sylvester Stallone

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Seppe
vrijdag 25 juni 2010 om 14:02

Grappig, op CinemaBlend maakten ze gehakt van dit gerucht. http://www.cinemablend.com/new/Probably-Not-Sylvester-Stallone-In-Talks-To-Play-John-Gotti-19224.html

Time will tell. Glimlach

Ramon
vrijdag 25 juni 2010 om 14:12

Hmmm dat is ook weer niet echt een goed argument aldaar, maar we zullen inderdaad zien Glimlach Ik heb in ieder geval interesse!

Seppe
vrijdag 25 juni 2010 om 14:18

Een goeie maffiafilm kan er altijd wel bij!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire