FilmCentrum

Registreren

Little Fockers trailer online

vrijdag 25 juni 2010 12:53 door Ramon van Dam - Bron

Little FockersDe film Meet the Parents was in 2000 een onverwacht succes en een vervolg kon dan ook niet uitblijven. Dit tweede deel kregen we vier jaar later dan ook in de vorm van Meet the Fockers, maar de reeks komediefilms houdt daar niet op.

Vlak voor Kerstmis moet dit jaar het derde deel verschijnen met de originele naam Little Fockers, waarin we weer zullen zien hoe Ben Stiller het vertrouwen van zijn schoonvader Robert De Niro moet winnen om binnen de circle of trust te blijven. Uiteraard gaat dat ook deze keer weer gepaard met diverse problemen, waardoor Stiller de grootst mogelijke moeite heeft om zijn schoonvaders opvolger te worden als patriarch van de familie.

Voor de nieuwe film zijn er alweer nieuwe grote namen toegevoegd aan de cast, die sowieso al redelijk indrukwekkend was. Naast Stiller en De Niro zullen Owen Wilson, Blythe Danner, Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel, Teri Polo en Barbra Streisand proberen om ons aan het lachen te krijgen. De regie is in handen van Paul Weitz en de film draait vanaf 22 december 2010 in de bioscoop. Apple heeft inmiddels de eerste lange trailer, die je hier kan bekijken.

Volgende bericht Fernando Meirelles regisseert 360
Vorige bericht Interactieve King Kong attractie in Hollywood

Tags

Tag Little Fockers Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

valujet
vrijdag 25 juni 2010 om 16:43

Vreemd genoeg kijk ik hier naar uit.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire