FilmCentrum

Registreren

Tweede clip King Kong attractie online

maandag 28 juni 2010 14:54 door Ramon van Dam - Bron

King Kong (2005)De eerste film over King Kong uit 1933 is nog steeds bij elke filmfanaat bekend, en het was voor Peter Jackson zelfs de directe aanleiding om regisseur te worden. In 2005 werd de cirkel rond toen hij zijn eigen versie van de gigantische gorilla naar het witte doek bracht, maar het was daarmee nog niet afgelopen voor hem.

Het attractiepark Universal Studios California heeft jarenlang een attractie gehad waarin je als bezoeker oog in oog kwam te staan met de torenhoge aap, maar enkele jaren geleden werd de rit volledig verwoest door een enorme brand. Direct hierna werd Jackson benaderd voor een nieuwe versie van de attractie die de meest interactieve beleving moet gaan geven die op dit moment mogelijk is.

Deze zomer zal het resultaat dan eindelijk te zien zijn als de nieuwe versie zijn deuren opent in het park, en om dit te vieren zal Universal een serie video's online zetten van de Making Of. Afgelopen week verscheen de eerste video, en inmiddels is ook het twee deel online opgedoken. Bekijk deze clip hieronder:

Volgende bericht Lange Harry Potter 7 trailer opgedoken
Vorige bericht Bekijk clips van Get Him to the Greek

Tags

Tag Attractie Tag Clip Tag King Kong

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Everything Everywhere All at Once
OSCARS [Oscars] Elvis
OSCARS [Oscars] All Quiet on the Western Front
OSCARS [Oscars] Triangle of Sadness

Updates

Reacties

Forum

John Wick: Chapter 4