FilmCentrum

Registreren

Mobieltje aan tijdens Despicable Me?

donderdag 8 juli 2010 12:26 door Ramon van Dam - Bron

Despicable MeIedereen heeft het wel eens meegemaakt: zit je lekker in de bioscoop te genieten van een film, zie je in je ooghoek weer iemand een mobiele telefoon uit zijn zak halen om nog even snel naar iemand een sms'je te sturen. Hoewel iedereen zich hieraan stoort gaat Universal dit gedrag aanmoedigen met een speciale applicatie voor de mobiele telefoon.

In samenwerking met Best Buy is de app te downloaden voor alle grote mobiele platformen, waaronder iPhone, BlackBerry, Android en Windows Mobile. Het zal je de gelegenheid geven om tijdens Despicable Me op het scherm een vertaling te krijgen van wat de grappige minions allemaal zeggen, aangezien deze op het scherm alleen maar raar gebrabbel voortbrengen.

Gelukkig zal dit in de bioscoop alleen maar tijdens de credits aan het einde werken, maar het is maar de vraag of het hiermee ophoudt. Hoe lang zal het duren voordat dit soort apps ook tijdens de film te gebruiken zijn? Hoe dan ook, mocht je interesse hebben in de app dan kan je hier terecht.

In de film volgen we Gru, die geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan stelen. Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa.

De regie is in handen van Pierre Coffin en Chris Renaud, de Engelse stemmen worden onder andere verzorgd door Steve Carrell, Russell Brand, Julie Andrews en Jason Segel. Despicable Me is vanaf 14 oktober te zien in de bioscoop.

Volgende bericht Live-action versie Little Mermaid op komst
Vorige bericht Avatar eind deze zomer weer in de bioscoop

Tags

Tag Despicable Me Tag Mobiele Telefoon

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire