FilmCentrum

Registreren

Beast opnieuw gecast voor X-Men: First Class

vrijdag 9 juli 2010 12:19 door Ramon van Dam - Bron

Nicholas HoultDe X-Men franchise heeft bakken met geld opgebracht, dus het is niet verwonderlijk dat de studio door blijft gaan met het produceren van films over de groep gemuteerde superhelden.

Vorig jaar kregen we de oorsprong van Wolverine te zien en op dit moment werkt Matthew Vaughn (Kick-Ass) aan de prequel X-Men: First Class. In deze bioscoopfilm zullen we diverse bekende leden van het team in hun jonge jaren zien, en om die reden moeten natuurlijk veel personages opnieuw gecast worden met jongere acteurs.

We weten inmiddels dat James McAvoy te zien zal zijn als Charles Xavier, beter bekend als Professor X, en dat Michael Fassbende de jonge versie van Erik Lensherr zal vertolken, die zich later zal opwerpen als aartsrivaal in de vorm van Magneto. Verder gaan er nog vele andere geruchten over acteurs die gecast zijn, en vandaag blijkt er iemand vervangen te zijn die eigenlijk al zeker een rol had in de film.

Zo zou Benjamin Walker de mutant Henry Philip "Hank" McCoy gaan spelen, beter bekend als Beast, maar de producenten waren bezorgd over zijn leeftijd. De acteur is namelijk slechts een paar jaar jonger dan McAvoy en Fassbender, terwijl die zijn leermeesters moeten worden. Om die reden is toch besloten om een jongere acteur te zoeken, en die is gevonden in Nicholas Hoult (About a Boy).

De film moet vanaf 2 juni 2011 in Nederland te zien zijn en laat ons het begin van de epische X-Men saga zien. Voordat Charles Xavier en Erik Lensherr de namen Professor X en Magneto aannamen waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog net aan het ontdekken waren. Voordat ze aartsvijanden werden waren ze beste vrienden, samenwerkend met andere mutanten om het grootste gevaar dat de wereld ooit had gezien tegen te gaan.

Volgende bericht Machete trailer online verschenen
Vorige bericht Live-action versie Little Mermaid op komst

Tags

Tag Nicholas Hoult Tag X-Men: First Class

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux