FilmCentrum

Registreren

Machete trailer online verschenen

vrijdag 9 juli 2010 12:35 door Ramon van Dam - Bron

MacheteToen Robert Rodriguez en Quentin Tarantino enkele jaren terug samenwerkten voor hun Grindhouse-project resulteerde dat niet alleen in Planet Terror en Death Proof, maar ook in een flinke stapel neptrailers voor films die helemaal niet bestonden. Deze gefabriceerde reclamefilmpjes waren echter zo populair dat de fans bleven smeken om echte producties van deze trailers, waardoor Rodriguez besloot een lange film te maken van Machete.

In de film zien we Danny Trejo als voormalig federaal agent die als niemand anders om kan gaan met een groot kapmes. Zijn zoektocht naar wraak op een corrupte senator brengt hem langs vele pittige vijanden, waarbij het vloed rijkelijk vloeit.

Naast Trejo zien we tevens Robert De Niro, Steven Seagal, Don Johnson, Jessica Alba, Cheech Marin, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan en Jeff Fahey. Het script is van Rodriguez zelf en hij regisseerde de film samen met Ethan Maniquis. De film is vanaf 9 september te zien in de bioscoop, en tot die tijd kan je kijken naar de nieuwe trailer die zojuist is verschenen:

Volgende bericht Wat doet de Batmobile in Arthur?
Vorige bericht Beast opnieuw gecast voor X-Men: First Class

Tags

Tag Machete Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire