FilmCentrum

Registreren

Wat doet de Batmobile in Arthur?

vrijdag 9 juli 2010 12:56 door Ramon van Dam - Bron

In 1981 speelde Dudley Moore de hoofdrol in Arthur, een film over een rijke dronkenlap die erfgenaam is van een enorm succesvolle familie, maar dat allemaal dreigt te verliezen wanneer hij verliefd wordt op een vrouw beneden zijn stand. Zoals met zo'n beetje alle oude films tegenwoordig krijgt ook deze film een remake, deze keer met Russell Brand (Get Him to the Greek) in de rol van de alcoholist.

De opnames zijn gisteren van start gegaan in Manhattan en daarbij zijn enkele verrassende foto's gemaakt door omstanders. Zo is de Batmobile uit Batman Forever opgedoken op de set, getuige de foto onderaan dit bericht. Waarschijnlijk zal dit herkenbare vehikel het middelpunt zijn van een grap waarbij Arthur de auto vernielt met een paar slokken teveel in zijn maag.

Naast Brand zullen we ook Jennifer Garner, Helen Mirren en Nick Nolte in de film zien, die onder regie is van Jason Winer. Het is nog niet bekend wanneer de film moet verschijnen, maar naar verwachting zal dit ergens in 2011 zijn. Hier vind je nog meer foto's van de set.

De Batmobile

Volgende bericht Edward Norton niet meer terug als de Hulk
Vorige bericht Machete trailer online verschenen

Tags

Tag Arthur Tag Batmobile

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire