FilmCentrum

Registreren

Edward Norton niet meer terug als de Hulk

zondag 11 juli 2010 13:48 door Ramon van Dam - Bron

Edward NortonZoals bekend werkt Marvel op dit moment met man en macht aan een enorme filmfranchise rondom hun hitstripreeks The Avengers. De belangrijkste personages krijgen eerst nog een eigen film, om vervolgens allemaal samen te komen in de grote finale die geregisseerd zal worden door Joss Whedon.

Het idee was dat de acteurs ook terug bleven komen om hun rollen te blijven spelen, maar dat bleek al snel niet haalbaar. Voor het vervolg op Iron Man werd Terrence Howard al vervangen door Don Cheadle, maar het lijkt erop dat er nu een grotere naam geschrapt is voor de grote superheldenfilm.

The Incredible Hulk was al een soort reboot en liet ons Edward Norton zien als het groene monster in plaats van Eric Bana, maar Marvel lijkt nu weer op zoek te gaan naar iemand anders voor The Avengers. Het personage zal nog steeds in de film te zien zijn, maar de studio wil een onbekend iemand in de rol casten.

Een officiële reden is nog niet bekend, maar het zou kunnen dat Norton te veel salaris eist. Marvel staat erom bekend nogal moeilijk te doen over het uitbetalen van grote bedragen, dus wellicht is de deal daarop afgeketst.

Een andere mogelijke reden is dat Norton een enfant terrible is binnen de filmwereld, hij wil altijd inspraak hebben in het script en schijnt op de set zich ook met alles te bemoeien. De echte reden zullen we wellicht nooit te horen krijgen, maar waarschijnlijk duurt het niet al te lang voor we de nieuwe naam te horen krijgen.

Volgende bericht Joaquin Phoenix als de Hulk?
Vorige bericht Wat doet de Batmobile in Arthur?

Tags

Tag Edward Norton Tag The Avengers Tag The Hulk

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire