FilmCentrum

Registreren

Joaquin Phoenix als de Hulk?

maandag 12 juli 2010 11:49 door Ramon van Dam - Bron

Joaquin PhoenixGisteren konden we nog melden dat Edward Norton niet meer terug zal keren in de rol van de Hulk in The Avengers. Eerder nam hij het stokje al over van Eric Bana in The Incredible Hulk, maar Marvel liet weten een andere richting op te willen gaan. Het was nog even onduidelijk wat de exacte reden was, maar even later kwam Marvel met een statement naar buiten dat het hier niet om geld ging, maar om de noodzaak om een acteur aan te trekken die creatief en samenwerkend is.

Dat zijn nogal harde woorden, en de manager van Norton is hier dan ook niet blij mee. Volgens hem worden de zaken hier omgedraaid, hij geeft aan dat de acteur al enige tijd in gesprek was met regisseur Joss Whedon en dat beiden enthousiast waren over een eventuele samenwerking. Het plan was dan ook om bekend te maken dat Norton mee zou doen tijdens ComiCon, tot Marvel plots met de onverwachte melding kwam dat ze iemand anders gingen zoeken.

Dit zijn erg tegenstrijdige berichten en we zullen waarschijnlijk nooit precies weten wat er gebeurd is, maar de geruchten gaan inmiddels onverstoord door. Het laatste bericht is dat niemand minder dan Joaquin Phoenix de rol van Bruce Banner (de menselijke naam van de Hulk) aangeboden heeft gekregen. Dit zou opmerkelijk zijn, aangezien Marvel naar eigen zeggen Norton te moeilijk vond om mee te werken, terwijl Phoenix eenzelfde reputatie heeft.

Volgende bericht Karate Kid featurette online
Vorige bericht Edward Norton niet meer terug als de Hulk

Tags

Tag Edward Norton Tag Joaquin Phoenix Tag The Avengers Tag The Hulk

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire