FilmCentrum

Registreren

Karate Kid featurette online

vrijdag 16 juli 2010 17:51 door Ramon van Dam

The Karate KidThe Karate Kid is bekend bij jong en oud, iedereen kent wel de uitspraak "wax on, wax off" van de film uit 1984. Er verschenen ook nog enkele vervolgen, maar Sony besloot vorig jaar om helemaal opnieuw te beginnen met de reeks. De in Nederland geboren Harald Zwart kreeg de taak op zich om een remake te regisseren, en voor de hoofdrol kon hij de zoon van Will Smith strikken.

Naast Jaden Smith zien we ook Jackie Chan in de film, hij speelt de oude leermeester die zijn leerling alle fijne kneepjes probeert bij te leren. We zullen zien hoe de jonge Dre met zijn moeder verhuist naar China, waar hij gevoelens krijgt voor zijn klasgenootje Mei Ying. De culturele verschillen zitten het tweetal echter in de weg, en de problemen worden nog groter wanneer Dre het aan de stok krijgt met de pestkop Cheng. Gelukkig besluit de klusjesman mr. Han, die een kung fu meester blijkt te zijn, om hem onder zijn hoede te nemen.

The Karate Kid is in Nederland vanaf volgende week te zien, en vandaag is een nieuwe (Nederlands ondertitelde) featurette verschenen met Smith en Chan in de spotlights. Ze vertellen ons over hun ervaringen met het filmen in China, geven details over de martial arts training van Jaden en Jackie Chan praat over zijn samenwerking met de jonge acteur en eventuele toekomstige projecten.

Volgende bericht Trailer voor Biutiful opgedoken
Vorige bericht Joaquin Phoenix als de Hulk?

Tags

Tag Featurette Tag The Karate Kid

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

GrayFox
zondag 18 juli 2010 om 10:38

Wow, dit ziet er toch best wel tof uit. Het concept blijft belachelijk, maar dit is beter dan ik had verwacht!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire