FilmCentrum

Registreren

Interview met Shyamalan over Last Airbender

woensdag 28 juli 2010 16:34 door Ramon van Dam

M. Night ShyamalanHet laatste project van regisseur M. Night Shyamalan is een verfilming van de tekenfilmserie Avatar die volgende maand in Nederland moet uitkomen. De film is in Amerika al gigantisch afgekraakt en lijkt zijn slechtst beoordeelde film ooit te worden. Desalniettemin is Shyamalan van mening dat hij prima werk aflevert en hij werkt alweer aan andere projecten.

The Last Airbender speelt zich af in een wereld waar de vier elementen (water, vuur, aarde, lucht) door vier verschillende stammen worden beheerst. Om de vrede te bewaren is er één avatar die alle elementen beheerst. Wanneer de vuurnatie echter aanvalt verdwijnt deze en duikt hij pas 100 jaar later weer op. Op de hielen gezeten door de vuurprins Zuko (Dev Patel, Slumdog Millionaire) moet de avatar genaamd Aang (Noah Ringer) de elementen opnieuw leren beheersen en de heersende oorlog stoppen. Hierbij wordt hij geholpen door Sokka (Jackson Rathbone, Twilight) en Katara (Nicola Peltz) van de waterstam.

De film is in Nederland vanaf 19 augustus 2010 te bekijken in de bioscoop, waaronder in 3D. Hieronder kan je een nieuw interview met regisseur M. Night Shyamalan bekijken.

Volgende bericht Stuur filmtips naar je vrienden
Vorige bericht Rihanna toegevoegd aan Battleship

Tags

Tag Interview Tag M. Night Shyamalan Tag The Last Airbender

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar