FilmCentrum

Registreren

Guillermo del Toro verfilmt H.P. Lovecraft

donderdag 29 juli 2010 20:08 door Ramon van Dam - Bron

Guillermo del ToroGuillermo del Toro wordt gezien als één van de meest creatieve regisseurs van deze generatie en toen hij onlangs bekendmaakte niet langer The Hobbit te regisseren waren veel mensen benieuwd wat dan zijn volgende project zou worden. Er zijn diverse titels waaraan hij verbonden is als producent, maar nu is eindelijk duidelijk geworden wat hij als volgende gaat regisseren.

Het gaat om het boek At the Mountains of Madness van de bekende horrorauteur H.P. Lovecraft. Del Toro wil de film al jaren maken, maar heeft nu dus eindelijk de kans gevonden om dit te realiseren. Enkele jaren terug schreef hij al een pril script met Matthew Robbins en nu werkt het tweetal aan een uitgebreidere versie. Binnen enkele weken moet de film in pre-productie gaan en volgend jaar moeten de opnames plaatsvinden.

Interessant detail is dat James Cameron zal produceren, met name om te zorgen voor een goede 3D ervaring. Net zoals Avatar zal deze film direct in drie dimensies opgenomen worden met de best mogelijke technologie, en met Cameron op de achtergrond moet dit weer bijzonder gaan worden.

Volgende bericht Danny Boyle mikt weer op Oscars
Vorige bericht Vijf minuten uit Thor te bekijken

Tags

Tag At The Mountains Of Madness Tag Avatar Tag Guillermo Del Toro

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire