FilmCentrum

Registreren

Interactieve trailer voor Scott Pilgrim verschenen

donderdag 5 augustus 2010 17:41 door Ramon van Dam - Bron

Scott Pilgrim vs. the WorldEdgar Wright gooide hoge ogen met zijn films Shaun of the Dead en Hot Fuzz, en alles wijst erop dat hij binnenkort weer een succes in boekje mag bijschrijven. Op 6 januari 2011 moet in Nederland namelijk zijn nieuwe film Scott Pilgrim vs. the World uitkomen, naar de gelijknamige stripreeks.

De jongen uit de titel is dolgelukkig wanneer hij zijn nieuwe vriendinnetje Ramona Flowers ontmoet, maar de basgitarist komt er al snel achter dat er een addertje onder het gras zit. Hij zal het namelijk op moeten nemen tegen haar zeven exen, die hem allemaal willen vermoorden.

De 22-jarige tiener wordt gespeeld door Michael Cera, de rest van de cast bestaat onder andere uit Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick, Alison Pill, Brandon Routh en Jason Schwartzman. Eerder verscheen er al een gewone trailer online, maar vandaag is er ook een bijzondere interactieve versie opgedoken.

De trailer kan je hier onder ervaren en hij zit vol met behind-the-scenes beelden, audio commentaar van Wright, vergelijkingen met de strip, info over de soundtrack en vele easter eggs. Mocht je geen geduld hebben om alles zelf op te zoeken, dan kan je ook direct naar het einde gaan en daar kiezen voor de optie "Reveal All".

Volgende bericht Danny Elfman doet niet langer Green Hornet
Vorige bericht Sorcerer's Apprenticefeaturette te bekijken

Tags

Tag Scott Pilgrim Vs. The World

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire