FilmCentrum

Registreren

Danny Elfman doet niet langer Green Hornet

donderdag 5 augustus 2010 19:44 door Ramon van Dam - Bron

Danny ElfmanMichel Gondry is al lang actief als regisseur, maar zijn echte doorbraak kreeg hij met Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Ook na deze enorme hit maakte hij nog enkele goede producties, maar het succes van die bijzondere film kon hij niet meer evenaren.

Begin volgend jaar krijgt hij echter weer een kans, vanaf 20 januari kunnen we namelijk naar de bioscoop voor zijn versie van The Green Hornet. Dat personage is een gemaskerde misdaadbestrijder die al in diverse strips en tv-series heeft gespeeld, waaronder een serie met niemand minder dan Bruce Lee.

In de nieuwe film zullen we Seth Rogen zien als de held uit de titel, terwijl Jay Chou zijn sidekick Kato speelt. Andere rollen zijn er voor Cameron Diaz, Christoph Waltz, Edward James Olmos, David Harbour en Tom Wilkinson. De film is vanaf het begin al geplaagd door problemen, en inmiddels is er alweer een nieuwe tegenslag bekend geworden.

De bekende componist Danny Elfman, die onder andere de themesong voor The Simpsons en diverse Tim Burton films maakte, zou aanvankelijk ook voor deze film de bijpassende muziek maken. De film is echter al enkele keren uitgesteld en dit heeft weer voor conflicten met zijn schema gezorgd, waardoor hij de productie noodgedwongen heeft verlaten.

James Newton Howard wordt genoemd als mogelijke opvolger, opvallend genoeg werkt hij ook aan de score voor de verfilming van die andere groene superheld, The Green Lantern. Verder is hij bekend van onder andere zijn werk aan Michael Clayton en Defiance, waarvoor hij beide keren een Oscarnominatie kreeg, en hij assisteerde Hans Zimmer bij de laatste twee Batman-films.

Volgende bericht Burlesque trailer online
Vorige bericht Interactieve trailer voor Scott Pilgrim verschenen

Tags

Tag Danny Elfman Tag James Newton Howard Tag The Green Hornet

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire