FilmCentrum

Registreren

Skarsgård en Wright mogelijk in Millennium

vrijdag 6 augustus 2010 12:19 door Ramon van Dam - Bron

Stellan SkarsgårdDe Millennium-boeken van Stieg Larsson zijn hot. Niet alleen zijn er drie Zweedse films van gemaakt, ook Hollywood staat te springen om hun eigen versie te maken. Er is lang gespeculeerd wie nu precies aan het roer zou komen te staan van de remake met de titel The Girl With the Dragon Tattoo, maar inmiddels weten we dat David Fincher (Fight Club, Se7en) de regie op zich zal nemen. Die belangrijke rol is dus vervuld, maar hoe zit het met de overige acteurs?

Voor de vrouwelijke hoofdrol doen diverse geruchten de ronde. De afgelopen week zijn de namen van Ellen Page, Mia Wasikowska, Emily Browning, Sarah Snook, Rooney Mara, Sophie Lowe, Lea Seydoux en Katie Jarvis meerdere malen genoemd, hopelijk krijgen we daar binnenkort meer duidelijkheid over.

Robin WrightWel weten we dat Daniel Craig de mannelijke hoofdrol op zich zal nemen, maar er is nu bekend geworden wie er onderhandelen voor twee andere rollen. De acteurveteraan Stellan Skarsgård zou Martin Vanger gaan spelen, in het origineel gespeeld door Peter Haber, terwijl Robin Wright zou onderhandelen over de rol van Erika Berger. Skarsgård heeft in een interview in ieder geval al bevestigd dat hij in gesprek is met Fincher om de rol op zich te nemen.

In de Millennium trilogie draait het om de journalist Mikael Blomkvist van het tijdschrift Millennium die tijdens een onderzoek in contact komt met de hackster Lisbeth Salander. Gedurende de trilogie blijkt dat deze opmerkelijke jongedame en de journalist elkaar hard nodig hebben in een aantal opmerkelijke zaken die heel Zweden op zijn kop zetten.

Volgende bericht Pirates of the Caribbean schip op de foto
Vorige bericht Burlesque trailer online

Tags

Tag Robin Wright Tag Stellan SkarsgåRd Tag The Girl With The Dragon Tattoo

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (4)

Margo
vrijdag 6 augustus 2010 om 17:05

Ze gaan hem verfilmen? Nu al? Die films zijn net uit :o

Ramon
vrijdag 6 augustus 2010 om 18:57

Jep, Amerikanen willen geen ondertitels lezen Glimlach

GrayFox
maandag 9 augustus 2010 om 08:38

'terwijl Erika Berger zou onderhandelen over de rol van Erika Berger' ???

Ramon
maandag 9 augustus 2010 om 14:40

Woeps Knipoog

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire