FilmCentrum

Registreren

/Film prijst Scott Pilgrim de hemel in

vrijdag 13 augustus 2010 13:59 door Ramon van Dam - Bron

Scott Pilgrim vs. the WorldEdgar Wright gooide hoge ogen met zijn films Shaun of the Dead en Hot Fuzz, en alles wijst erop dat hij binnenkort weer een succes in boekje mag bijschrijven. Op 6 januari 2011 moet in Nederland namelijk zijn nieuwe film Scott Pilgrim vs. the World uitkomen, naar de gelijknamige stripreeks.

De jongen uit de titel is dolgelukkig wanneer hij zijn nieuwe vriendinnetje Ramona Flowers ontmoet, maar de basgitarist komt er al snel achter dat er een addertje onder het gras zit. Hij zal het namelijk op moeten nemen tegen haar zeven exen, die hem allemaal willen vermoorden.

De 22-jarige tiener wordt gespeeld door Michael Cera, de rest van de cast bestaat onder andere uit Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick, Alison Pill, Brandon Routh en Jason Schwartzman. De marketingcampagne draait al op volle toeren, maar er bijna geen betere reclame dan lovende recensies van toonaangevende bladen of websites.

Wat dat betreft mag Edgar Wright tevreden zijn, want de populaire website /Film heeft vandaag een uiterst positieve recensie online gezet van de film. Adam Quigley geeft de film een 10 uit 10 en noemt de film de definiërende film van deze generatie. De review zelf kan je hier lezen, en hieronder kan je ook een eerder verschenen video-recensie bekijken.

Volgende bericht Volgende Terminator film mogelijk geanimeerd
Vorige bericht Nieuwe Harry Potter 7 featurette te bekijken

Tags

Tag /Film Tag Scott Pilgrim Vs. The World

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire