FilmCentrum

Registreren

Volgende Terminator film mogelijk geanimeerd

vrijdag 13 augustus 2010 14:11 door Ramon van Dam - Bron

The TerminatorDe Terminator reeks is alweer meer dan 25 jaar oud, maar nog altijd worden er projecten opgezet rondom de futuristische wereld. De eerste twee films van James Cameron worden nog altijd gezien als het hoogtepunt van de reeks, maar daarna verschenen nog onder andere twee vervolgen een tv-serie.

Het lijkt erop dat hier nu een animatiefilm met een enorm budget aan toegevoegd zal worden. Het bedrijf Hannover House uit Arkansas claimt dat zij op dit moment werken aan Terminator 3000, een 3D-computergeanimeerde film gebaseerd op de personages uit de eerste film met een budget van 70 miljoen dollar.

Verder is er nog helemaal niets bekend, dus wie het geheel gaat schrijven, regisseren, inspreken etc. zal in de nabije toekomst wel bekend gaan worden. Met een dergelijk budget lijkt men echter te mikken op een grote release, dus de kans is groot dat een blik aan bekende sterren opengetrokken zal worden om de personages in te spreken. Men gaat echter wel het geweld proberen te beperken, zodat de film in Amerika een rating van 13 jaar en ouder kan krijgen.

Volgende bericht Waar eindigt de komende Harry Potter film?
Vorige bericht /Film prijst Scott Pilgrim de hemel in

Tags

Tag Terminator 3000 Tag The Terminator

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (4)

Seppe
vrijdag 13 augustus 2010 om 14:33

Klinkt cool, alleen jammer dat ze naar PG-13 streven. Dat is zoals een documentaire maken over McDonald's maar dan zonder hamburgers.

Ramon
vrijdag 13 augustus 2010 om 15:18

Een hele treffende vergelijking Glimlach Het geweld hoort inderdaad bij deze reeks, nu hoeven er wat mij betreft niet per sé hoofden afgerukt te worden of iets dergelijks, maar als men zich moet gaan inhouden vrees ik met grote vrezen...

GrayFox
maandag 16 augustus 2010 om 08:52

Het jammere aan animatie in het Westen is dat het toch altijd wordt gerelateerd aan 'tekenfilms', en dus voor kinderen. Jammer dat we het hier niet kunnen zien zoals anime in Japan wordt behandeld...

Nohands
dinsdag 17 augustus 2010 om 01:38

Kunnen ze het een keer goed aanpakken ipv zoals de films word het nog verkloot....

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire