FilmCentrum

Registreren

Waar eindigt de komende Harry Potter film?

vrijdag 13 augustus 2010 14:27 door Ramon van Dam - Bron

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part IDe voorgaande zes films over het leven van Harry Potter waren enorme financiële successen, en de beslissing om het zevende en laatste deel in twee delen te splitsen is dan ook niet zo gek. Het eerste deel kunnen we vanaf 18 november 2010 al in de bioscoop zien, maar voor het allerlaatste deel moeten we nog wachten tot 14 juli 2011.

In de komende film zullen we te zien krijgen hoe Voldemort met de dag machtiger wordt, zijn invloeden gaan zo ver dat hij tot op zekere hoogte de Ministry of Magic en Hogwarts kan beïnvloeden. Harry, Ron en Hermione besluiten om de overgebleven Horcruxes te vernietigen om zo de duistere slechterik te verslaan.

Dat we voor dit laatste deel maar liefst twee films voor onze kiezen krijgen was al een tijdje bekend, maar tot nu toe wisten we niet waar zich precies het breekpunt zal bevinden. Regisseur David Yates had al een keer gezegd dat hij eraan dacht om te stoppen rond het einde van hoofdstuk 22, maar dit blijkt nu iets opgeschoven te zijn.

De komende film zal eindigen bij het 24e hoofdstuk van het gelijknamige boek, op het punt waar Voldemort de Elder Wand in zijn bezit krijgt. Dit betekent tevens dat de tweede film voornamelijk de enorme strijd in en rond Hogwarts zal weergeven.

Naast deze informatie zijn er ook nieuwe foto's vrijgegeven. Hieronder zie een nieuw shot van Harry Potter zelf, hier vind je de overige foto's.

Harry Potter and the Deathly Hallows

Volgende bericht Max von Sydow mogelijk in Girl with the Dragon Tattoo
Vorige bericht Volgende Terminator film mogelijk geanimeerd

Tags

Tag Harry Potter And The Deathly Hallows: Part I

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga