FilmCentrum

Registreren

Facebook niet blij met The Social Network

zaterdag 21 augustus 2010 16:56 door Ramon van Dam - Bron

The Social NetworkFacebook is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de allergrootste websites ter wereld, op dit moment zijn er ruim 500 miljoen geregistreerde leden en dit aantal groeit nog elke dag. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een film aan zit te komen over de razend populaire vriendenwebsite, niemand minder dan David Fincher regisseert het aankomende The Social Network dat laat zien hoe het allemaal is begonnen.

Jesse Eisenberg geeft in de film gestalte aan Mark Zuckerberg, de inmiddels schatrijke oprichter van Facebook. Deze laatste is niet bepaald blij met de film, volgens insiders zou hij de kans hebben gehad om kleine wijzigingen te doen aan het script, maar de grootste veranderingen die hij wilde doorvoeren zouden niet zijn toegepast. Volgens hem is het uiteindelijke resultaat dan ook grotendeels fictie, maar dit zou ook een poging kunnen zijn om zijn eigen imago te beschermen.

Zo moet er een scène in de film zitten waarin Napster-oprichter Sean Parker een monoloog houdt, terwijl er achter hem jonge meisjes lijntjes cocaïne aanbieden geserveerd op naakte borsten. De film is deels gebaseerd op het boek Accidental Billionaires van Ben Mezrich en daarvan is inmiddels al aangetoond dat een groot deel overdreven is, maar welke details er nu echt kloppen is nog onbekend.

Op dit moment hebben enkele mensen de afgeronde film al mogen kijken en naar het schijnt heeft Fincher weer een geweldige film afgeleverd. Of het allemaal de waarheid is zullen we wellicht nooit weten, maar vanaf 28 oktober kunnen we zelf naar de bioscoop gaan om een oordeel te vellen.

Volgende bericht Wederom een prachtige poster voor Buried
Vorige bericht Carla Gugino wordt een MILF

Tags

Tag Facebook Tag The Social Network

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire