FilmCentrum

Registreren

Avatar dvd krijgt 16 minuten extra beelden

woensdag 25 augustus 2010 12:32 door Ramon van Dam - Bron

AvatarSinds de release van Avatar eind vorig jaar heeft de film zo'n beetje elk record gebroken dat er maar bestaat in de filmwereld, dus het is niet zo vreemd dat 20th Century Fox direct ging zoeken naar manieren om er nog meer geld uit te halen.

Het is al enige tijd bekend dat de film binnenkort opnieuw wordt uitgebracht in de bioscoop in een versie die 9 minuten langer duurt dan de originele bioscoopfilm. In Amerika zal dat vanaf dit weekend al het geval zijn, hier in Nederland moeten we nog even wachten tot volgende week donderdag. De verlengde versie wordt enkel in 3D vertoond en duurt 171 minuten, maar het kan altijd nog langer!

Zo gaan er nu berichten rond dat er in november een Special Edition verschijnt op Blu-ray en dvd met nóg meer extra scènes. Naast de nieuwe beelden uit de komende bioscoopversie worden er nog eens 7 minuten toegevoegd, waardoor deze speciale versie 16 minuten langer wordt dan de eerste bioscoopversie.

Producer Jon Landau heeft inmiddels ook wat meer bekend gemaakt over wat we precies voor nieuw materiaal kunnen verwachten in de langere bioscoopversie. Er komt een geheel nieuwe scène die zich afspeelt op de Na'vi school, er zijn meer beelden van de nachtelijke oplichtende planten, we zien diverse nieuwe dieren en er komt een compleet nieuwe actiescène. Volgens de producer voelen de aanvullingen niet geforceerd aan, maar vullen ze het bestaande verhaal goed aan. Pakweg elke 15 minuten zal er iets nieuws te zien zijn.

Volgende bericht Teaser trailer voor 127 hours online
Vorige bericht Trailer crisisfilm Inside Job opgedoken

Tags

Tag Avatar Tag Re-Release Tag Special Edition

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire