FilmCentrum

Registreren

Teaser trailer voor 127 hours online

woensdag 25 augustus 2010 12:41 door Ramon van Dam - Bron

127 HoursDe Britse regisseur Danny Boyle maakte al furore met films als Trainspotting, 28 Days Later en Sunshine, maar de echte erkenning kreeg hij toen hij een Oscar in de wacht sleepte voor het veelbekroonde Slumdog Millionaire. Mogelijkerwijs kan hij dit succes begin volgend jaar bij de Academy Awards weer herhalen, want binnenkort komt zijn nieuwste dramafilm 127 Hours uit.

De film zal het waargebeurde verhaal van Aron Ralston vertellen, dat in 2003 als een lopend vuurtje de wereld rondging. Tijdens een tocht in de bergen kwam zijn arm onder een grote rots terecht waardoor hij klem kwam te zitten, maar omdat hij niemand verteld had dat hij de bergen in was gegaan was er weinig hoop op redding. Na 5 dagen besloot de man zijn arm eraf te snijden met een bot zakmes.

De hoofdrol wordt vertolkt door James Franco en het eerste uur van de film zal naar het schijnt geheel woordenloos zijn. Het script is geschreven door Simon Beaufoy, die eerder samenwerkte met Boyle voor Slumdog Millionaire. Fox Searchlight heeft vandaag de eerste teaser trailer vrijgegeven, die je hieronder kan bekijken.

Volgende bericht Komende Avatar dvd opent op Aarde
Vorige bericht Avatar dvd krijgt 16 minuten extra beelden

Tags

Tag 127 Hours Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire