FilmCentrum

Registreren

Komende Avatar dvd opent op Aarde

vrijdag 27 augustus 2010 23:00 door Ramon van Dam - Bron

AvatarSinds de release van Avatar eind vorig jaar heeft de film zo'n beetje elk record gebroken dat er maar bestaat in de filmwereld, dus het is niet zo vreemd dat 20th Century Fox direct ging zoeken naar manieren om er nog meer geld uit te halen.

Zo draait in Nederland vanaf volgende week een nieuwe versie van de film met 9 minuten aan extra materiaal, maar twee dagen geleden kregen we ook te horen dat dit nog niet alles is. In november verschijnt een nog langere versie van het actiespektakel op dvd en Blu-ray met in totaal 16 minuten extra scènes.

James Cameron heeft nu in een interview aangegeven waaruit deze nieuwe beelden voornamelijk zullen bestaan. Deze keer zal de film op Aarde beginnen, een idee waarmee de regisseur heel lang heeft gespeeld. De scène was reeds opgenomen en was ook heel lang de opening voor de bioscoop, maar uiteindelijk vond hij hem te lang en hij wilde zo snel mogelijk Pandora laten zien.

Voor de nieuwe versie heeft Fox volgens hem echter pakweg een miljoen dollar vrijgemaakt om de special effects alsnog af te maken, zodat de fans deze opening alsnog kunnen zien. Het gaat om een toekomstvisie van de aarde in een stijl vergelijkbaar met Blade Runner. Bovendien moet er nog voor zo'n 45 minuten aan onafgemaakte deleted scènes op de schijfjes komen.

Volgende bericht Welke films raadt Michael Cera aan?
Vorige bericht Teaser trailer voor 127 hours online

Tags

Tag Avatar

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire