FilmCentrum

Registreren

Reclame voor Gulliver's Travels en Orange

maandag 6 september 2010 14:19 door Tom Hamoen - Bron

Gulliver's TravelsNaast trailers vertonen filmmaatschappijen ook vaak korte reclames in de bioscopen, bijvoorbeeld in samenwerking met de nationale bioscoopbon of om het publiek te vragen stil te zijn. In deze laatste categorie heeft Jack Black nu een filmpje gemaakt ter promotie van zijn nieuwe film Gulliver's Travels.

In deze productie wordt het klassieke boek van Jonathan Swift in een hedendaags jasje gestoken. Het principe is echter hetzelfde: Een man genaamd Lemuel reist af naar de Bermudadriehoek, waar hij terechtkomt op een eiland vol kleine mensen die hem gevangen nemen en inzetten als wapen. De meest beroemde scène hieruit is die waarin Lemuel wakker wordt op het strand met allemaal kleine mensen om hem heen die bezig zijn hem vast te binden. In een poging de bezoeker stil te krijgen gebeurt er in onderstaande reclame iets heel bijzonders met Black.

De film met onder andere Jack Black, Billy Connely en Emily Blunt is vanaf 10 februari 2011 in Nederland te zien. En zoals een grote film tegenwoordig betaamt is hij dan uiteraard ook in 3D te bekijken.

Volgende bericht Veel foto's van Resident Evil: Afterlife
Vorige bericht Mooie concept art van Dune

Tags

Tag Gulliver's Travels Tag Jack Black

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire