FilmCentrum

Registreren

Nieuwe Shrek en Kung Fu Panda specials

dinsdag 7 september 2010 11:52 door Ramon van Dam - Bron

Shrek Forever AfterDreamworks heeft met de Shrek-franchise een goudmijntje in handen en daar zijn ze heel goed van op de hoogte. Het onlangs verschenen Shrek Forever After mag dan wel het laatste deel in de hoofdreeks zijn, maar dat betekent niet dat het daarbij geheel ophoudt. Er komt nog een spin-off van Puss in Boots aan, maar een andere traditie is de jaarlijkse vakantiespecial rondom de groene ogre.

NBC zendt in Amerika op 28 oktober het nieuwe animatiefilmpje Scared Shrekless uit, samen met het reeds eerder uitgezonden Monsters vs. Aliens: Mutant Pumpkins From Outer Space. In het half uur durende filmpje daagt Shrek al zijn vrienden uit om te overnachten in het kasteel van Lord Farquaad, terwijl ze elkaar enge verhalen vertellen.

Tevens zal er van Kung Fu Panda een nieuw filmpje worden gemaakt, deze kortfilm met de geïnspireerde titel Kung Fu Panda Holiday Special wordt op 24 november uitgezonden samen met het reeds bestaande Merry Madagascar. Hierin zullen we zien hoe de knuffelbare panda Po moet kiezen tussen familieverplichtingen en zijn taak als Dragon Warrior om een feest te organiseren op het Jade Palace.

Volgende bericht Korte animatiefilm van Yum Yum London
Vorige bericht Veel foto's van Resident Evil: Afterlife

Tags

Tag Dreamworks Tag Kung Fu Panda Tag Shrek

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar