FilmCentrum

Registreren

Nieuwe poster Megamind à la Obama

dinsdag 14 september 2010 12:55 door Ramon van Dam - Bron

Tijdens de presidentsverkiezingen in Amerika in 2008 verscheen er een poster van Obama die nog altijd karakteristiek is voor die gehele campagne. De illustratie werd ontworpen door Shepard Fairey en is inmiddels vele malen nagedaan, maar Dreamworks dacht dat een parodie meer of minder niet echt uitmaakt. Enkele dagen geleden brachten ze onderstaande poster uit voor hun komende animatiefilm Megamind, die ook duidelijk geïnspireerd is door het werk van Fairey.

In de film zien we hoe de superschurk Megamind al 20 jaar probeert om de macht op aarde in handen te krijgen, maar zijn aartsvijand, de superheld Metro Man, weet dat elke keer te voorkomen. Plotseling, wanneer Megamind weer bezig is met één van zijn slechte plannen, brengt hij Metro Man per ongeluk om het leven. Nu hij opeens zonder vijand zit besluit hij uit pure wanhoop een nieuwe superrivaal te creëren. Deze is groter, beter en sterker dan Metro Man ooit was, maar deze nieuwe held begint al gauw zijn eigen oorlog om de wereld te vernietigen. Megamind staat nu voor een lastig probleem: kan hij zijn eigen duivelse creatie wel verslaan?

We kunnen Megamind vanaf 15 december 2010 gaan bekijken, waaronder in 3D. De stemmen worden onder andere verzorgd door Will Ferrell, Brad Pitt, Jonah Hill en Tina Fey.

Megamind

Volgende bericht Featurette en tv-spot Devil online
Vorige bericht Milla Jovovich kondigt Resident Evil 5 aan

Tags

Tag MegaMind Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire