FilmCentrum

Registreren

Zes nieuwe clips The Social Network

dinsdag 28 september 2010 14:50 door Ramon van Dam - Bron

The Social NetworkFacebook is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de allergrootste websites ter wereld, op dit moment zijn er ruim 500 miljoen geregistreerde leden en dit aantal groeit nog elke dag.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een film aan zit te komen over de razend populaire vriendenwebsite, niemand minder dan David Fincher regisseert het aankomende The Social Network dat laat zien hoe het allemaal is begonnen.

Jesse Eisenberg geeft in de film gestalte aan Mark Zuckerberg, de inmiddels schatrijke oprichter van Facebook. Die laatste is naar verluid niet blij met de film, zo moet er een scène in de film zitten waarin Napster-oprichter Sean Parker een monoloog houdt, terwijl er achter hem jonge meisjes lijntjes cocaïne aanbieden geserveerd op naakte borsten. De film is deels gebaseerd op het boek Accidental Billionaires van Ben Mezrich en daarvan is inmiddels al aangetoond dat een groot deel overdreven is, maar welke details er nu echt kloppen is nog onbekend.

De film krijgt ontzettend positieve reacties van mensen die hem al hebben mogen zien, maar we moeten hier nog tot 28 oktober wachten om hem in de bioscoop te kunnen bekijken. Toch krijgen we al een goede impressie van de film door de vele trailers, en vandaag zijn er maar liefst zes clips opgedoken van de film.











Volgende bericht George Lucas maakt debuut in Clone Wars
Vorige bericht Human Centipede II teaser opgedoken

Tags

Tag Clip Tag Facebook Tag The Social Network

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire