FilmCentrum

Registreren

George Lucas maakt debuut in Clone Wars

dinsdag 28 september 2010 15:13 door Ramon van Dam - Bron

George Lucas als PapanoidaHet Star Wars universum gaat een stuk verder dan alleen de zes films die iedereen kent. Niet alleen zijn er scheepsladingen aan merchandising te vinden, het verhaal gaat ook nog eens verder via diverse boeken en tv-series.

Op dit moment wordt in Amerika de animatieserie Star Wars: The Clone Wars uitgezonden, waarin Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi het opnemen tegen Graaf Dooku, Generaal Grievous en Asajj Ventress. De serie speelt zich af tussen Star Wars: Episode II: Attack of the Clones en Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith, en is geheel in 3D geanimeerd.

George Lucas speelde in die laatste film al een klein rolletje als de blauwe Papanoida, iets wat hij voornamelijk voor zijn kinderen deed. In de aflevering van komende vrijdag, met de titel Sphere of Influence, zal dit personage wederom terugkeren in het universum. Deze keer krijgt hij een grotere rol, in de aflevering wordt de familie van Papanoida ontvoerd en hij moet met de helden samenwerken om ze terug te krijgen.

Lucas' kinderen Amanda, Katie en Jett hebben ook een rolletje gekregen, maar zowel George als zijn nageslacht hebben niet zelf hun personage ingesproken. Papanoida's stem is verzorgd door Corey Burton, die het stemgeluid baseerde op Orson Welles in The Third Man.

Hieronder kan je een clip bekijken van de betreffende aflevering.

Volgende bericht Nieuwe Skyline trailer online
Vorige bericht Zes nieuwe clips The Social Network

Tags

Tag George Lucas Tag Star Wars: The Clone Wars

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire