FilmCentrum

Registreren

Teaser poster voor True Grit van de Coens

maandag 4 oktober 2010 15:41 door Ramon van Dam - Bron

De gebroeders Coen hebben vele films op hun naam staan die nu al klassiekers genoemd worden, maar binnenkort komen ze met een remake van een klassieker die aanvankelijk door iemand anders gemaakt is. Het gaat om een nieuwe bewerking van True Grit, de film uit 1969 van Henry Hathaway met John Wayne in de hoofdrol.

Joel en Ethan hebben niet de minste acteurs bereid gevonden om in hun film te spelen; niemand minder dan Jeff Bridges, Matt Damon en Josh Brolin zullen de hoofdrol spelen in de grauwe western.

In de film zullen we zien hoe de vader van de 14-jarige Mattie Ross op koelbloedige wijze neergeschoten is door Tom Chaney (Brolin). Ze is vastberaden om wraak te nemen en roept de hulp in van de altijd dronken U.S. Marshal Rooster Cogburn (Bridges), maar als ze niet snel zijn wordt hij opgepakt door een Texas Ranger (Damon) die de moordenaar zoekt voor een andere zaak met dodelijke afloop.

Vorige week verscheen er al een teaser, maar vandaag of morgen zal waarschijnlijk de eerste lange trailer online verschijnen. Tot die tijd kunnen we kijken naar de mooie poster die vandaag is verschenen, het minimalistische stukje kunst kan je hieronder bekijken. True Grit is in Nederland vanaf 10 februari 2011 in de bioscoop te zien.

True Grit

Volgende bericht The Hobbit in 3D, en bijna groen licht?
Vorige bericht Christopher Plummer in Dragon Tattoo

Tags

Tag Poster Tag True Grit

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
woensdag 6 oktober 2010 om 13:09

Alweer Josh Brolin?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire