FilmCentrum

Registreren

Slash gaat slasherfilms maken

donderdag 7 oktober 2010 16:56 door Ramon van Dam - Bron

SlashDe naam Saul Hudson doet wellicht niet bij iedereen direct een belletje rinkelen, maar via zijn artiestennaam Slash hebben we allemaal wel eens van hem gehoord. De iconische gitarist van onder andere Guns N' Roses en Velvet Revolver is tegenwoordig vooral bezig met zijn solo-carrière, maar sinds vandaag weten we dat hij ook actief gaat zijn in de filmindustrie.

Samen met Scout Productions heeft hij het bedrijf Slasher Films opgericht, en zoals de titel al aangeeft zullen er voornamelijk horrorfilms gemaakt gaan worden met een knipoog naar de films van de jaren '70 en '80.

"Ik ben altijd al een enorme fan geweest van horror en het maken van films die je terugvoeren naar de tijd waarin ze echt eng waren is iets wat ik altijd al heb willen doen. Mijn publiek bestaat uit jonge, kritische consumenten met een honger naar kwaliteit en een vleugje anarchie," aldus de rockmuzikant.

Het eerste project van het kersverse bedrijf is Nothing to Fear, waarin een jong gezin opnieuw probeert de beginnen in een klein stadje in Kansas. Hier worden ze echter al snel gekweld door een oude demoon met een enorme lust voor bloed. Het script is voor Jonathan W.C. Mills en moet volgend jaar verfilmd worden.

Volgende bericht Lange trailer 127 Hours online
Vorige bericht True Grit trailer online

Tags

Tag Nothing To Fear Tag Slash Tag Slasher Films

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire