FilmCentrum

Registreren

Eigen Tron poster voor Daft Punk

maandag 11 oktober 2010 16:34 door Ramon van Dam - Bron

Tron: LegacyBinnenkort komt Disney met hun grootste release van dit jaar; TRON: Legacy, een vervolg op de culthit uit de jaren '80 die zoveel andere films later inspireerde. We hebben al wat beelden en trailers voorbij zien komen, maar vandaag is er een bijzonder teaser voor een poster opgedoken.

Het Franse elektropop-duo Daft Punk staat erom bekend altijd op te treden in robotpakken die geïnspireerd zijn door de originele film, dus de cirkel was rond toen Disney bekend maakte dat zij de soundtrack voor de nieuwe film zouden gaan verzorgen. De muziek zelf is vanaf 7 december te koop, en om dit bij te staan brengt de studio een poster uit die gebruik maakt van glow in the dark.

De poster zal dus op bepaalde delen oplichten in de duisternis, en als teaser heeft Disney een versie van de poster vrijgegeven die aangeeft welke stukken precies licht zullen geven. Bekijk de teaser onderaan dit bericht.

In de film gaat Sam (Garrett Hedlund) op zoek naar zijn vader Kevin Flynn (Jeff Bridges), die al jaren vermist is. Hij blijkt de laatste 25 jaar in de digitale wereld uit de eerste film te hebben geleefd, en vader en zoon moeten samenwerken om te overleven in deze vijandige omgeving. Tron Legacy wordt geregisseerd door Joseph Kosinski en is vanaf 26 januari 2011 te zien in de bioscoop, waaronder in 3D en IMAX.

Daft Punk - Tron: Legacy

Volgende bericht Wat gebeurde wanneer in Harry Potter 5?
Vorige bericht Shoot Me Film Festival feestelijk geopend

Tags

Tag Daft Punk Tag Poster Tag Tron: Legacy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire