FilmCentrum

Registreren

Vier tv-spots voor Due Date

maandag 11 oktober 2010 16:56 door Ramon van Dam - Bron

Due DateTodd Pillips staat erom bekend bijna altijd weer met geweldige komedies op de proppen te komen. Zo is hij onder andere de regisseur van Old School en The Hangover, en binnenkort kunnen we weer naar de bioscoop om te zien welke grappen hij nu weer heeft bedacht voor Due Date. Eerdergenoemde komedie over een stel vrienden met een enorme kater bracht Zach Galifianakis al in de spotlights en ook in deze film speelt hij de hoofdrol, deze keer naast niemand minder dan Robert Downey jr.

Naast deze twee sterren zullen ook Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Alan Arkin, Juliet Lewis en Danny McBride te zien zijn in de film, die bij ons vanaf 4 november in de bioscoop draait. Er zijn al wat trailers verschenen voor de film, maar vandaag zijn er vier nieuwe tv-spots opgedoken. Bekijk de nieuwe filmpjes onderaan dit bericht.

Downey jr. zal in de film te zien zijn als Peter Highman, een aanstaande vader wiens vrouw binnen vijf dagen moet bevallen. Wanneer Peter zich probeert te haasten om een vlucht te pakken vanaf Atlanta om haar bij te staan stuit hij per toeval op de beginnende acteur Ethan Tremblay (Galifianakis), die hem noodgedwongen een lift geeft. Dit is echter pas het begin van alle problemen, waaronder diverse vernielde auto's, vriendschappen en uiteindelijk Peters zenuwen.







Volgende bericht Nieuwe Harry Potter karakterposters
Vorige bericht Wat gebeurde wanneer in Harry Potter 5?

Tags

Tag Due Date Tag Tv-Spot

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire