FilmCentrum

Registreren

Vijand Spider-Man reboot bekend

donderdag 14 oktober 2010 16:38 door Ramon van Dam - Bron

The LizardBegin dit jaar kwam het verrassende bericht dat Sam Raimi niet langer door zou werken aan zijn geliefde Spider-Man reeks, Sony wilde een totaal andere richting op en kondigde een reboot van de serie aan. Inmiddels weten we dat Marc Webb ((500) Days of Summer) het nieuwe deel zal regisseren, dat Andrew Garfield de titelrol op zich zal nemen en dat Emma Stone te zien zal zijn als Gwen Stacy.

Aangezien het hier gaat om een nieuwe wereld waarin alles zich zal afspelen, is er ook ruimte om verhaallijnen en personages op andere wijze te brengen dan in de eerdere films. Zo speelde Dylan Baker in de trilogie dokter Curt Connors, die in de strips later The Lizard zou worden. The Wrap brengt vandaag echter naar buiten dat de onlangs gecaste Rhys Ifans dat personage zal overnemen, en dat hij in de film al zal transformeren tot de hagedis.

Sam Raimi had ook al plannen om hem als vijand te laten optreden in zijn geschrapte vierde film, maar waarschijnlijk gaan de makers nu een andere kant op. In de strips experimenteerde Connors met een serum van reptielen-DNA dat zijn geamputeerde arm terug moest laten groeien, met als gevolg dat zijn hele lichaam muteerde. De nieuwe film staat gepland voor 6 juli 2012.

Volgende bericht Officiële site Sint online
Vorige bericht Tom Hardy in Batman 3

Tags

Tag Rhys Ifans Tag Spider-Man 4 Tag The Lizard

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire