FilmCentrum

Registreren

Titel Batman 3 bekend, zonder The Riddler

woensdag 27 oktober 2010 16:46 door Ramon van Dam - Bron

Christopher NolanChristopher Nolan zorgde met Batman Begins voor een bijzonder succesvolle reboot van de franchise, maar met name The Dark Knight was een gigantisch succes waardoor men schreeuwde om een derde deel. Enkele maanden terug bevestigde de regisseur dat hij zich inderdaad bezig gaat houden met een derde deel, maar veel details kregen we tot nu toe nog niet.

Er gingen veel geruchten dat The Riddler de vijand zou worden van de gevlederde superheld en dat Joseph-Gordon Levitt hem zou gaan vertolken, maar in een interview heeft Nolan dit nu ontkend. Volgens hem zal The Riddler zeker niet in de film zitten, maar hij wil nog geen hints geven wie dan wel de slechterik wordt.

De filmmaker heeft tevens bekendgemaakt dat de titel van het derde deel The Dark Knight Rises zal worden, en dat er hoogstwaarschijnlijk geen 3D-versie zal verschijnen. Hij heeft Warner Bros weten te overtuigen dat ze eerder moeten gaan voor een hoge kwaliteit met IMAX, zoals hij ook in het verleden heeft gedaan. Later vandaag zou er meer informatie beschikbaar moeten komen hierover.

Een laatste open deur die Nolan intrapte was dat ze veel dezelfde personages zullen gebruiken, maar dat ze ook enkele nieuwe zullen introduceren. De opnames voor het komende avontuur van Batman zullen begin volgend jaar plaatsvinden, met een release in 2012 in het achterhoofd.

Volgende bericht Tron op Blu-Ray waarschijnlijk pas na Legacy
Vorige bericht Michael Jacksons Thriller wordt een film

Tags

Tag Batman 3 Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire