FilmCentrum

Registreren

Tron op Blu-Ray waarschijnlijk pas na Legacy

donderdag 28 oktober 2010 11:41 door Ramon van Dam - Bron

TronOver enkele maanden komt Disney met Tron: Legacy, één van de grootste releases van het jaar voor de studio. Naar verwachting zullen ze veel geld investeren in de marketing van de film en je zou zeggen dat een nieuwe uitgave van de originele film daar wel bij zou passen, maar Disney blijkt nu bang te zijn om een Blu-Ray versie in de schappen te leggen.

Volgens het gerucht heeft men de film eerder dit jaar in een attractiepark van het huis van de muis vertoond, waarbij het publiek in de lach schoot door de gedateerde special effects en kostuums. Destijds was het allemaal het nieuwste van het nieuwste, maar de hoge bazen die ook in de zaal zaten zijn bang dat de huidige jeugd het niet zal kunnen waarderen.

Ze zouden daarom van plan zijn om de Blu-Ray versie van Tron uit te stellen om deze pas uit te brengen nadat Legacy uit de bioscopen is verdwenen. Op deze manier hopen ze te voorkomen dat mensen die versie kopen en vervolgens teleurgesteld niet naar het vervolg gaan kijken.

In Tron: Legacy gaat Sam (Garrett Hedlund) op zoek naar zijn vader Kevin Flynn (Jeff Bridges), die al jaren vermist is. Hij blijkt de laatste 25 jaar in de digitale wereld uit de eerste film te hebben geleefd, en vader en zoon moeten samenwerken om te overleven in deze vijandige omgeving. De film is geregisseerd door Joseph Kosinski en is vanaf 26 januari 2011 te zien in de bioscoop, waaronder in 3D en IMAX.

Volgende bericht Skyline 2 al in ontwikkeling
Vorige bericht Titel Batman 3 bekend, zonder The Riddler

Tags

Tag Blu-Ray Tag Tron Tag Tron: Legacy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire