FilmCentrum

Registreren

Titel Mission: Impossible 4 bekend

vrijdag 29 oktober 2010 13:22 door Ramon van Dam - Bron

Mission: Impossible IIIZoals bekend is Tom Cruise op dit moment bezig met het vierde deel van zijn grote Mission: Impossible reeks. De regie is deze keer in handen van Oscarwinnaar Brad Bird, en naast Cruise zullen onder andere Jeremy Renner en Paula Patton te zien zijn in de hoofdrollen.

Er zijn al delen van de film opgenomen in Praag, maar op een persconferentie hebben de makers nu aangekondigd dat een deel van de film zich ook zal afspelen in Dubai. Onderdeel hiervan zal een grote actiescène zijn op de Burj Khalifa, het hoogste gebouw van de wereld.

"Ik zal heel veel dagen en uren doorbrengen op de zijkant van het gebouw. Ik kan je geen details geven, maar ik zal daar te vinden zijn," aldus Tom Cruise. Regisseur Brad Bird voegde hier nog aan toe dat hij enthousiast is om in Dubai te filmen, omdat dat juist nog zo weinig gedaan is.

Een andere nieuwtje dat op de persconferentie naar buiten werd gebracht is de officiële titel van de vierde film. De productie zal vanaf 15 december 2011 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn onder de titel Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Volgende bericht Hier is... Kuifje!
Vorige bericht Skyline 2 al in ontwikkeling

Tags

Tag Mission: Impossible - Ghost Protocol Tag Mission: Impossible IV

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
zaterdag 30 oktober 2010 om 11:48

Laat maar komen, ik heb er zin in!!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire