FilmCentrum

Registreren

Nicole Scherzinger in Men in Black 3

maandag 1 november 2010 16:32 door Ramon van Dam - Bron

Nicole ScherzingerHet is alweer acht jaar geleden dat Men in Black II uitkwam, maar inmiddels is duidelijk dat een derde deel er definitief komt en dat zowel Will Smith als Tommy Lee Jones weer terug zullen keren als de agenten Jay en Kay. Beetje bij beetje wordt ook de rest van de cast gevuld, zo weten we dat tot nu toe onder andere Josh Brolin en Gemma Arterton hebben getekend voor een rol, maar er gaan onder andere ook geruchten over Alex Baldwin, Emma Thompson, Sharlto Copley en Rip Torn.

Vandaag zijn in ieder geval twee andere actrices bevestigd voor de film; Betty White (The Golden Girls) zal een redelijk grote, onbekende rol spelen, terwijl Nicole Scherzinger van de Pussycat Dolls even te zien zal zijn als een vijand. "Ik ben zo enthousiast omdat ik erin dood ga. Ik kom op, zeg wat zinnetjes en dan sterf ik," aldus de zangeres.

Het script voor Men in Black III is afkomstig van Etan Cohen en David Koepp, terwijl Barry Sonnenfeld terug zal keren als regisseur. Binnenkort moet men starten met de opnames, waarna de film op 30 mei 2012 in de Nederlandse bioscopen uit moet komen.

Volgende bericht Nieuwe trailer Gulliver's Travels
Vorige bericht Poster nieuwe Kevin Smith online

Tags

Tag Men In Black III Tag Nicole Scherzinger

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire