FilmCentrum

Registreren

Drie actrices strijden om rol in Batman 3

woensdag 3 november 2010 15:13 door Ramon van Dam - Bron

Vera FarmigaChristopher Nolan zorgde met Batman Begins voor een bijzonder succesvolle reboot van de franchise, maar met name The Dark Knight was een gigantisch succes waardoor men schreeuwde om een derde deel. Enkele maanden terug bevestigde de regisseur dat hij zich inderdaad bezig gaat houden met een derde deel, en sinds vorige week weten we dat deze film The Dark Knight Rises zal gaan heten.

De laatste officiële berichten waren dat Tom Hardy gecast is voor een belangrijke rol en dat de film niet in 3D zal worden uitgebracht. Wel zal Nolan wederom gebruik maken van IMAX-camera's om de hoogste kwaliteit te garanderen, wat volgens hem niet mogelijk is met de huidige 3D-camera's.

Zoals altijd in dit stadium van een dergelijke productie gaan er veel geruchten rond, en vandaag zijn er drie namen van actrices voorbij gekomen die mogelijk een rol krijgen in de film. Naar het schijnt heeft Charlize Theron een aanbod gekregen om Sarah Essen te spelen, een officier waar Jim Gordon een affaire mee begint.

Verder zouden Vera Farmiga en Kacie Thomas beiden auditie hebben gedaan voor de rol van Julie Madson, die in de strips doorgaans als love interest voor Bruce Wayne fungeert.

Deze geruchten moeten echter zoals gewoonlijk met een flinke korrel zout genomen worden. De opnames voor de film starten begin volgend jaar, dus hopelijk komt er snel meer officieel nieuws. Volgens de planning moet The Dark Knight Rises vanaf 19 juli 2012 in de bioscoop te zien zijn.

Volgende bericht Trailer Sucker Punch opgedoken
Vorige bericht Twee nieuwe featurettes Harry Potter 7

Tags

Tag Charlize Theron Tag Kacie Thomas Tag The Dark Knight Rises Tag Vera Farmiga

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire